Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Yuyao Bill Spray Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η Co. ψεκαστήρων του ΜΠΙΛ Yuyao, ΕΠΕ είναι ένας επαγγελματικός κατασκευαστής ειδικευμένος στην παραγωγή των διάφορων ειδών μίνι ψεκαστήρα ώθησης, prefume ψεκαστήρας, μπουκάλια κατοικίδιων ζώων και οποιαδήποτε άλλαδήποτε comestic συσκευάζοντας προϊόντα. Τώρα έχουμε ένα πλήρες σύνολο τεχνολογίας και εξοπλισμού, συμπεριλαμβανομένων των πλήρων αυτόματων μηχανών εγχύσεων και της πλήρους αυτόματης γραμμής εξοπλισμού συγκέντρωσης, για να εξασφαλίσουμε την παραγωγή για να φθάσουμε σε 4000000, πιό κάθε μήνα. Κατόπιν τα επαγγελματικά spectors για να ελέγξουν κάθε διαδικασία κατά τη διάρκεια ολόκληρης της παραγωγής για να εξασφαλίσουν την ποιότητα κάθε προϊόντος δεν έχουν κανένα οποιοδήποτε πρόβλημα, κάποια διαδικασία με τις επαγγελματικές μηχανές δοκιμής.

Για να επιδιώξουμε την επιβίωση από την ποιότητα και για να αναπτυχθούμε από την υπηρεσία, συνεχίζουμε πάντα και προσπαθήσαμε να προωθηθούμε. Θερμά υποδοχή για να μας επισκεφτεί. Ελπίδα έχουμε μια πιθανότητα να συνεργαστούμε ο ένας με τον άλλον. Θα κάνουμε το καλύτερό μας για να παρέχουμε την άριστη υπηρεσία και τα άριστα προϊόντα μας.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Η ιστορία μας

Η επιχείρησή μας ιδρύθηκε στο έτος 2017. Και αρχίζουμε την επιχείρηση με τους κύριους ψεκαστήρες ώθησης προϊόντων μας μίνι. Εκείνη τη στιγμή, έχουμε μόνο τρεις μηχανές εγχύσεων. Και όλα τα προϊόντα συγκεντρώσαμε από τα χέρια μας.

        Τώρα έχουμε ένα πλήρες σύνολο τεχνολογίας και εξοπλισμού, συμπεριλαμβανομένων 10 πλήρων αυτόματων μηχανών εγχύσεων και 12 πλήρων αυτόματων εξοπλισμών συγκέντρωσης, έχουμε τους επαγγελματικούς επιθεωρητές για να ελέγξουμε κάθε διαδικασία κατά τη διάρκεια ολόκληρης της παραγωγής και χρησιμοποιούμε τις επαγγελματικές μηχανές δοκιμής για να εξασφαλίσουμε ότι η ποιότητα κάθε προϊόντος δεν έχει κανένα οποιοδήποτε πρόβλημα, τώρα η καθημερινή παραγωγή μπορεί να φθάσει σε 100000 και ακόμα περισσότερους. Τώρα έχουμε αναπτύξει περισσότερα νέα προϊόντα για τους ψεκαστήρες, μπορείτε να μας έρθετε σε επαφή με με τις λεπτομέρειες ανά πάσα στιγμή.

       Ο λόγος της τόσο γρήγορης προόδου μας, οφείλεται στην εμπιστοσύνη κάθε πελάτη. Ευχαριστία για να μας θεωρήσουμε και είμαστε ευχαρίστηση να παρέχει η καλύτερη υπηρεσία μας για σας. _ελπίδα εμείς μπορώ συνεργάζομαι με μεταξύ τους και παίρνω win-win.

Yuyao Bill Spray Co.,Ltd Yuyao Bill Spray Co.,Ltd Yuyao Bill Spray Co.,Ltd Yuyao Bill Spray Co.,Ltd Yuyao Bill Spray Co.,Ltd Yuyao Bill Spray Co.,Ltd Yuyao Bill Spray Co.,Ltd
1 2 3 4 5 6 7
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Εξαγωγέας

Πωλητής

Μάρκες : Νομοσχέδιο

Αριθμός Υπαλλήλων : 30~50

Ιδρύθηκε Έτος : 2014

Εξαγωγή pc : 60% - 70%