Κίνα μίνι ψεκαστήρας ώθησης κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Ellen

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-15168175286

WhatsApp : +8615168175286

Free call
Yuyao Bill Spray Co.,Ltd

Co. ψεκασμού του Μπιλ Yuyao, ΕΠΕ

Καλή υπηρεσία υψηλή - η ποιότητα και η χαμηλή τιμή είναι η αποστολή μας

  • Yuyao Bill Spray Co.,Ltd
  • Yuyao Bill Spray Co.,Ltd
  • Yuyao Bill Spray Co.,Ltd
  • Yuyao Bill Spray Co.,Ltd
  • Yuyao Bill Spray Co.,Ltd
Στοιχεία Εταιρίας:
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Διανομέας-χονδρεμπόρου, Εξαγωγέας, Πωλητής
Μάρκες: Νομοσχέδιο Αριθμός Υπαλλήλων: 30~50
Ετήσιες πωλήσεις: Ιδρύθηκε Έτος: 2014
Εξαγωγή pc: 60% - 70%
Γύρος εργοστασίων > Ποιοτικός έλεγχος >
Εισαγωγή

Η Co. ψεκαστήρων του ΜΠΙΛ Yuyao, ΕΠΕ είναι ένας επαγγελματικός κατασκευαστής ειδικευμένος στην παραγωγή των διάφορων ειδών μίνι ψεκαστήρα ώθησης, prefume ψεκαστήρας, μπουκάλια κατοικίδιων ζώων και οποιαδήποτε άλλαδήποτε comestic συσκευάζοντας προϊόντα. Τώρα έχουμε ένα πλήρες σύνολο τεχνολογίας και εξοπλισμού, συμπεριλαμβανομένων των πλήρων αυτόματων μηχανών εγχύσεων και της πλήρους αυτόματης γραμμής εξοπλισμού συγκέντρωσης, για να εξασφαλίσουμε την παραγωγή για να φθάσουμε σε 4000000, πιό κάθε μήνα. Κατόπιν τα επαγγελματικά spectors για να ελέγξουν κάθε διαδικασία κατά τη διάρκεια ολόκληρης της παραγωγής για να εξασφαλίσουν την ποιότητα κάθε προϊόντος δεν έχουν κανένα οποιοδήποτε πρόβλημα, κάποια διαδικασία με τις επαγγελματικές μηχανές δοκιμής.

Για να επιδιώξουμε την επιβίωση από την ποιότητα και για να αναπτυχθούμε από την υπηρεσία, συνεχίζουμε πάντα και προσπαθήσαμε να προωθηθούμε. Θερμά υποδοχή για να μας επισκεφτεί. Ελπίδα έχουμε μια πιθανότητα να συνεργαστούμε ο ένας με τον άλλον. Θα κάνουμε το καλύτερό μας για να παρέχουμε την άριστη υπηρεσία και τα άριστα προϊόντα μας.

Ιστορία

Η ιστορία μας

Η επιχείρησή μας ιδρύθηκε στο έτος 2017. Και αρχίζουμε την επιχείρηση με τους κύριους ψεκαστήρες ώθησης προϊόντων μας μίνι. Εκείνη τη στιγμή, έχουμε μόνο τρεις μηχανές εγχύσεων. Και όλα τα προϊόντα συγκεντρώσαμε από τα χέρια μας.

        Τώρα έχουμε ένα πλήρες σύνολο τεχνολογίας και εξοπλισμού, συμπεριλαμβανομένων 10 πλήρων αυτόματων μηχανών εγχύσεων και 12 πλήρων αυτόματων εξοπλισμών συγκέντρωσης, έχουμε τους επαγγελματικούς επιθεωρητές για να ελέγξουμε κάθε διαδικασία κατά τη διάρκεια ολόκληρης της παραγωγής και χρησιμοποιούμε τις επαγγελματικές μηχανές δοκιμής για να εξασφαλίσουμε ότι η ποιότητα κάθε προϊόντος δεν έχει κανένα οποιοδήποτε πρόβλημα, τώρα η καθημερινή παραγωγή μπορεί να φθάσει σε 100000 και ακόμα περισσότερους. Τώρα έχουμε αναπτύξει περισσότερα νέα προϊόντα για τους ψεκαστήρες, μπορείτε να μας έρθετε σε επαφή με με τις λεπτομέρειες ανά πάσα στιγμή.

       Ο λόγος της τόσο γρήγορης προόδου μας, οφείλεται στην εμπιστοσύνη κάθε πελάτη. Ευχαριστία για να μας θεωρήσουμε και είμαστε ευχαρίστηση να παρέχει η καλύτερη υπηρεσία μας για σας. _ελπίδα εμείς μπορώ συνεργάζομαι με μεταξύ τους και παίρνω win-win.

Υπηρεσία

Η υπηρεσία μας

1. Όλα τα αγαθά πρίν στέλνουμε, θα παράσχουμε QC το κινεζικό και αγγλικό verson εκθέσεων.

 

2. Όλα τα μέρη θα ελεγχθούν ένα προς ένα πρίν συγκεντρώνουν και συσκευάζουν.

 

3. Μπορούμε να παρέχουμε τους λογιστικούς όρους παράδοσης ως επιλογή σας: EXW, ΑΛΥΣΊΔΑ ΡΟΛΟΓΙΟΎ, CFR, CPT, CIF, DDU, DDP. Επίσης μπορούμε να παρέχουμε C/O, ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΏΣΟΥΜΕ το Α, το ΈΝΤΥΠΟ Ε, τον ΚΑΤΆΛΟΓΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑΣ, εμπορικό Inovice, B/L, κ.λπ.

 

4. Όλα τα αγαθά θα συσκευαστούν σε μια μεγάλη πλαστική τσάντα, κατόπιν όλα που συσκευάζονται σε ένα χαρτοκιβώτιο εγγράφου, το οποίο είναι κατάλληλο για μια μεγάλη τηλεφωνική απόσταση.

 

5. Όλο το υλικό είναι SGS, FDA και πρότυπα ΠΡΟΣΙΤΌΤΗΤΑΣ της ΕΕ.

 

6. Στην παραγωγή, έχουμε QC τον έλεγχο η ποιότητα στη διαδικασία.

 

7. Είμαστε αναμένουμε στα αρώματα τα καλύμματα, τις αντλίες και το περιλαίμιο με το μπουκάλι. Τους αφήστε κατάλληλους μεταξύ τους πολύ καλά και εργασία καλύτερα.

 

8. Μπορούμε να τους συγκεντρώσουμε για να ελέγξουμε την ικανότητα και η κενή δοκιμή για να ελέγξει το πρόβλημα διαρροής για να σιγουρευτεί την ποιότητα είναι εντάξει.

 

9. Μπορούμε να κάνουμε τη νέα φόρμα και το σχέδιο σύμφωνα με το αίτημα ή το δείγμα πελατών.

 

10. Μπορούμε να παρέχουμε άλλη υπηρεσία ως αίτημα πελατών στην Κίνα. Η επιχείρηση, ποιότητα, τιμή, χρονική ανοχή, φιλία, κερδίζει από κοινού.

Η ομάδα μας

Η ομάδα μας

Έχουμε περισσότερα από 30 άτομα στην επιχείρησή μας. Υπάρχει μια καλή ομάδα πωλήσεων για να εξασφαλίσει ότι έχουμε πάντα τις διαταγές που παράγουν. Κατόπιν κατά τη διάρκεια ολόκληρων των προϊόντων, κάθε προσωπικό κάνει την εργασία του/της με την επαγγελματική τεχνολογία τους για να εξασφαλίσει ότι κάθε διαδικασία είναι στις ράγες. 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας